Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Naela 'Akkira' Miyouko

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Naela

avatar

Aantal berichten : 45

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: no one

BerichtOnderwerp: Naela 'Akkira' Miyouko   za okt 30, 2010 12:22 pm

Naam: Naela 'Akkira' Miyouko
Roepnaam: Naela, bijnaam 'Akkira' -betekenis anker- door haar vreselijke koppigheid.
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 16 jaar

UITERLIJK
Lengte: 1 meter 60
Gewicht: 52 kilogram
Ogen: een aparte maar mooie kleur lichtblauw
Huidskleur: Bleek
Haarkleur: Heel lichtblond, bijna wit
Kapsel: Lang, het reikt tot het midden van haar rug. Er zitten lagen in en ze draagt het meestal in twee staarten.
Kleding: Alle kleuren staan haar, vooral zwart en lichtblauw, maar ze zal nooit bruine kleding dragen. Meestal vrij open kleding, en korte rokjes.
Attributen: ze heeft altijd een zwarte ketting met een kruis om, ter ere van haar gestorven familie. Verder haar wapen, een vlijmscherp mes met haar naam en diamanten gegraveerd in het heft.

INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: arrogant, trouw, eigenwijs, koppig, extrovert, intelligent, behulpzaam, vastberaden, geduldig, hardwerkend, hard voor zichzelf, meelevend, open, kletskous, creatief, bemoeial.

Karakter: Naela. Ontzettend eigenwijs en koppig. Als ze een besluit genomen heeft welk standpunt ze neemt blijft ze zich eraan vasthouden, zelfs al weet ze dat ze ongelijk heeft. Vandaar haar bijnaam, Akkira. Haar gevoelens zijn voor iedereen makkelijk af te lezen aan haar houding en gezichtsuitdrukking, net een open boek. Ze probeert dit ook niet te verbergen -dat zou niet eens lukken als ze dat wel zou proberen- en praat veels te veel. Door haar beeldschone uiterlijk wordt ze door mensen in de echte wereld als een soort fee gezien, gewoon te mooi om echt te zijn. Hierdoor is ze vrij arrogant geworden en haar babbels gaan dan ook vaak over zichzelf, ze wil graag dat andere mensen haar kijk en mening over andere dingen horen. Een extrovert type dus, met andere mensen communiceren is voor haar geen enkel probleem. Naela is intelligent en kan een situatie goed inschatten, goed zien wat er aan de hand is. Als je haar kent en een goede vriend/vriendin bent is ze hondstrouw, zal ze zonder enige overweging haar leven op het spel zetten. Hoewel ze koppig en arrogant is kan ze ook heel geduldig zijn en ontzettend meelevend, haar creativiteit helpt haar ideeen te bedenken om problemen van andere op te lossen. Dit doet ze graag, misschien zelfs een beetje te graag want het is een ontzettende bemoeial; dit wordt niet door iedereen op prijs gesteld, maar als ze iemand helpt dan helpt ze ze ook goed. Haar familie is vermoord, ze had het misschien kunnen voorkomen door minder trots en koppig te zijn. Je zou denken dat ze hierdoor een bericht ontving om wat relaxter te worden, maar haar vastberadenheid is juist toegenomen en door deze hele toestand is ze nu keihard voor zichzelf.

Biografie: Vroeger leefde ze, net als alle andere kinderen, in een gezin met haar moeder, vader en twee zusjes. Zij was de oudste en hielp - of bemoeide zich met - haar jongere zusjes veel. Op een dag, gewoon op school, stapte een knappe, vreemde jongen op haar af. Naela was dolblij toen hij haar veel aandacht schonk en haar gewoon behandelde. Ze was het zat om door andere mensen met angst beschouwd te worden, eindelijk iemand die haar begreep. Ze werd vreselijk verliefd op hem, en hij vertelde dat zijn naam Yori was; de betrouwbare. Maandenlang sloop ze met hem het huis uit, maar hij wilde steeds meer van haar. Hij dwong haar te stelen en misdadige klussen voor hem te klaren. Naela was zo verliefd dat ze het kwaad er niet van inzag, en toen hij op een dag van haar vroeg om vier mysterieuze dozen aan elk lid van haar gezin te geven, stemde ze zonder vragen toe en deed wat hij van haar verlangde. Een cadeau voor haar gezin, dacht ze toen. Wat bedachtzaam!
Met een klap vloog de deur die avond open; in de opening stond Yori en een bende vrienden, allemaal met wapens gericht op de familie. Ze moesten hun cadeau openmaken, elk een pistool met één schot. Of jezelf vermoorden of wij doen het op gruwelijke wijze, zeiden ze. Naela stond de hele tijd als versteend te kijken, ze deed niks om haar familie te helpen. Nadat Yori & co verdwenen waren vluchtte ze van het huis, met verafschuwing van zichzelf. Wat had ze gedaan? Waarom moesten ze dood? Ze zwierf lange tijd rond en begon de raarste dromen te krijgen ...

Magische eigenschappen: Naela heeft altijd al een hechte band met dieren gehad. Het is niet zozeer dat ze de talen van alle dieren kan spreken, maar meer met haar geest. Ze kan haar geest uitreiken naar dieren en haar ziel synchroniseren aan die van het dier. Zo kan ze weten wat het dier denkt, en de gevoelens zelf meebeleven. Ze heeft pas haar kracht ontdekt, en nu probeert ze gedachtes in de hersenen van het dier te plaatsen, zodat ze ze als het ware kan besturen en ze in haar macht heeft.

Vaardigheden: Ze speelt vingervlug piano en gitaar. Naela is heel lenig en behendig, en heeft veel uithoudingsvermogen.
Zwaktes: Alleen zijn. Als ze alleen is dan gaat ze piekeren, wordt ze chagrijnig en gaat stomme dingen doen.
Interesses: Lezen; een dik boek kan in één dan verslonden worden, ze leest heel snel. En natuurlijk alles wat dieren doen, kunnen en willen.
Houdt van: nieuwe omgeving en gebieden verkennen, nieuwe mensen ontmoeten.
Houdt niet van: Alles waar je koud en nat van wordt. Ze heeft een hekel aan regen en houdt ook niet van zwemmen en van sneeuw.
Angst: dat ze Yori weer ontmoet, en dat andere vrienden en kennissen door hem, en door haar schuld vermoord worden.

OMGEVING
Familie: nu heeft ze geen familie meer want ze zijn vermoord, maar ze had:
- haar moeder Nané
- haar vader Ayoub
- haar zusje (12 jaar) Chiara
- haar zusje (6 jaar) Meike
Vrienden: ze had nooit echt vrienden gemaakt, alleen kennissen
Relatie: nee.
Huisdier(en): een tortie (driekleurige) poes, genaamd Cleopatra, afgekort Cleo. En een wild paard waarmee ze bevriend is; een donkere vos met lichte manen, vanwege die manen heet hij Edelweiss.

EXTRA'S
Toekomstdroom: Naela wil zichzelf kunnen vergeven voor wat ze gedaan heeft. Dit wil ze bereiken door de droomwereld veilig te maken, de donkere macht te vernietigen.
Motto: Wees als een postzegel; laat niet los voordat je je bestemming hebt bereikt.

Favoriete lied: Angel
Favoriete/mooie zinnen: geen.

Quotes: Spend all your time waiting; for that second chance. For a break that would make it okay. There's always some reason, to feel not good enough. And it's hard at the end of the day

Ik heb de regels gelezen 8D
Ik heb de regels gelezen en ben klaar om te posten :DDD!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: Naela 'Akkira' Miyouko   za okt 30, 2010 2:34 pm

Goedgekeurd Like a Star @ heaven

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
 
Naela 'Akkira' Miyouko
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: