Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De Verhaallijn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia
Hoge Magiër


Aantal berichten : 5

BerichtOnderwerp: De Verhaallijn   zo okt 24, 2010 1:40 pm

Omdat het logisch is als je mijn goed doordachte geweldige verhaal lijn niet helemaal begreep, is hier nog een uitleg in menselijke woorden.

Onze personage's wonen in het begin allemaal gewoon op aarde. Je mag hun verleden zelf bedenken. Ze kennen elkaar niet. Maar op een nacht "dromen" ze over een wereld. In die wereld lijkt het alsof zij de baas zijn. Ze kunnen er alles doen. Bruggen bouwen van bloemen, vliegen, kastelen laten ontstaan in een paar minuten. Met hun gedachten kunnen ze er hun wereld van maken. Natuurlijk ontmoeten ze elkaar, en ontdekken ze dat ze allemaal overdag ook terug komen in de "normale" wereld, of andersom natuurlijk.
In de droomwereld duren dagen namelijk langer. Één nacht in de echte wereld, is een paar dagen in de droomwereld. Natuurlijk komen ze na elke echte nacht weer in hun saaie wereld terecht. Maar hun krachten gaan daar door.

Maar in de droomwereld neemt een duistere kracht het over. Gladjes, langzaam maar zeker. Koning Angleas, de heerser van deze duistere macht, en de man met het koude hard, die mensen doodt zonder dat het hem iets kan schelen, als hij er maar beter van wordt. Zelfs zijn eigen dienaren moeten uit kijken. Één fout kan het einde van het leven betekenen.

Aangezien onze personage's de enige zijn die kunnen ontsnappen aan deze wereld, zijn zij ook de enige die hem kunnen redden. Ze worden de Coloris Souls genoemd, de Zielen van Caloris.
Maar doordat ze steeds weer terugkeren naar Caloris neemt hun leven de duisternis ook mee naar hun eigen wereld. Nu zitten ze opgesloten in twee werelden, beide worden ze bedreigt. In hun eigen wereld kunnen ze natuurlijk niet alles veranderen, maar hun krachten hebben ze er wel mee naar toe genomen.
Het is een deel van hun leven geworden. Het wordt hun taak om koning Angleas te verslaan. Maar natuurlijk hebben ze ook hulp. Er zijn namelijk mensen die een verzetsgroep hebben opgericht, de Witte Raaf. Cecilia is een van de Hoge Magiërs die hen zal helpen en hen zal helpen hun krachten te beheersen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thecolorissouls.forumotions.net
 
De Verhaallijn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Algemeen :: Informatie-
Ga naar: