Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De akkers van Figra

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: De akkers van Figra   zo dec 05, 2010 10:51 pm

Nog geen halve kilometer verderop van het stadje Figra liggen de akkers waar dit dorpje zo beroemd om is. De akkers zijn niet bijzonder groot maar groot genoeg om de bewoners voor voldoende voedsel te voorzien. In het winterseizoen wordt hier bijna niets op verbouwd maar in de zomer wel. De gewassen zijn dan niet van de beste kwaliteit omdat zelfs in Figra het water niet in overvloed is maar het is genoeg om redelijk goede gewassen van te verbouwen. Er staan geen hekken om de akkers maar er op sommige plaatsen wel kleine kassen.

Regels: Het aantal mensen maakt niet uit en ik wil minstens 3 regels in je postvak

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   zo dec 05, 2010 11:03 pm

Chastyne voelde een dreunende pijn in haar kop toen ze wakker werd. Ze opende haar ogen en keek tegen een met wolke bedekte hemel aan. De zon scheen zwak door het wolkendek heen en wierp een matig sterk licht op de omgeving. Waar ben ik? dacht ze afwezig terwijl ze in haar gezicht wreef. Chastyne keek om zich heen en probeerde haar gedachtegang weer op orde te krijgen maar dat ging niet zo best met zo'n vreselijke hoofdpijn. Wat was er gebeurd? Ze ging haar geheugen na. Ze had gejaagd in de bossen en was toen naar haar boomhutje gegaan. Daar was ze even gaan liggen en... Was dit dan een droom? Chastyne schudde verwilderd haar hoofd. Dit was geen droom. Ze kon heus wel het verschil tussen dromen en werkelijkheid onderscheiden, daar had ze nooit moeite mee gehad in tegenstelling tot bepaalde andere mensen die ze kende. Maar wat was dit dan? Waarom zag ze geen bladerdek of houten dak boven haar hoofd? Was ze ontvoerd? Tal van dat soort vragen overspoelden Chastyne's hoofd en uiteindelijk had ze er genoeg van. Stil! beval ze haar eigen gedachten die tot haar genoegen zelfs luisterden. Haar hoofd leek ineens opvallend rustig en niet zo zorgelijk meer. Nu ze haar rust had gevonden kwam ze langzaam omhoog. Haar ogen speurden de omgeving af en algauw zat ze gehurkt op de grond. Ze wreef de slaap nog uit haar ogen terwijl ze op haar rug tastte. Gelukkig. Haar pijl en boog hingen nog op haar rug. Dat was tenminste een ding dat haar nog op kon luchten.
Langzaam haalde Chastyne haar boog van haar rug en gleed met haar vingers over het ruwe hout terwijl ze nadacht over hoe vreselijk het zou zijn om dat ding te missen. Net zo vreselijk als... Opnieuw spoelden een hele hoop zorgen door Chastyne's hoofd. Net zo vreselijk als Scead weg zou zijn.
'Scead!' gilde Chastyne meteen. Instinctief kromp ze in elkaar. 'Sukkel,' siste ze tussen haar tanden door toen ze besefte dat het vreselijk dom van haar was om zomaar te gaan roepen op een plaats die haar onbekend was. Chastyne's ogen speurden de omgeving af maar verder zag ze niemand. Ze was ook niet echt oplettend bezig, haar aandacht was vooral gericht op het feit dat haar trouwe kiekendief genaamd Scead niet in de buurt was.
'Scead, waar ben je?' riep Chastyne nogmaals maar deze keer iets zachter. Plotseling hoorde ze het vertrouwde gekras van Scead en draaide zich om. Haar blik was automatisch omhoog gericht maar deze keer was Scead niet in de lucht. Hij zat een paar meter van haar af op de grond en leek net zo verdwaasd als Chastyne. Hij pikte met zijn snavel tussen zijn veren om deze op orde de krijgen maar toen hij Chastyne in het oog kreeg stopte hij. Hij kraste nogmaals en klapwiekte met zijn vleugels. Hij steeg voorzichtig en landde op Chastyne's arm die ze automatisch uistrekte bij het zien van Scead.

[Waah, moet nu weg. Doe het hier maar mee Wink ]

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   ma dec 06, 2010 11:29 pm

Ave liep over een stoffig, verlaten weggetje. Aan weerskanten van haar waren akkers te zien, en boerderijen. Er was heel weinig groen, en meestal was het verdord, waardoor Ave het gevoel had dat ze constant bekeken werd. Er was ook niemand te bekennen, maar misschien was dat wel omdat er markt was in een ander stadje, waardoor nu iedereen daar vers eten en schoon drinkwater aan het halen was. En toch, iets viel haar op. Een donker stipje in de vlaktes van orangje-geel zand. Ze stelde haar ogen scherp, en ontdekte een klein figuurtje in de verte. Terwijl ze iets veerkrachtiger ging lopen, bekeek ze het stipje beter. Het was een mens, een meisje zo te zien, van ongeveer haar leeftijd. En toen hoorde ze een stem vanaf de plek waar de persoon stond, en een gekrijs. De schreeuw van de vogel in de lucht leek de schreeuw van het meisje te beantwoordden.
Ave kon de stem niet goed verstaan, maar dat maakte niet uit. Nu kon ze het meisje beter zien. Ze had bruin, halflang haar, en de vogel was een adelaar, als ze het niet mis had. Ze had al vaker vogels gezien die op mensen reageerden, maar deze leek zich echt met het meisje verbonden te voelen. Zelf had ze nooit zo iets gehad, en ze had ook nooit het gevoel gehad dat er zoiets zou gebeuren. Ze leefde voor zichzelf, aangezien niemand anders voor haar leefde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   di dec 07, 2010 9:01 pm

De nagels van Scead sneden in Chastyne's arm toen hij landde en haar arm tussen zijn poten vastklemde om evenwicht te bewaren. Maar Chastyne voelde het allang niet meer. Vroeger - toen ze haar trouwe kiekendief nog maar net had leren kennen - had ze er erg veel last van gehad en had ze zelfs de moeite genomen om de schrammen elke dag te ontsmetten maar nu leek het onbelangrijk. Scead zou nooit een infectie naar Chastyne overbrengen, als dat mogelijk was zou het na al die jaren toch wel gebeurd zijn? Ze wist dat veel dieren infecties over konden brengen maar misschien was Chastyne daar in de loop der tijd immuun voor geworden.
Plotseling voelde Chastyne ogen in haar rug prikken. Ze draaide zich om - niet te snel zodat Scead zijn evenwicht kon behouden - en gaf zichzelf zwijgend een standje voor haar onoplettendheid. Het was gevaarlijk wat ze had gedaan... Maar aan de andere kant kon ze het zichzelf ook niet echt kwalijk nemen. Hoe had ze op dit moment niet afgeleid kunnen zijn? Ze was op een onbekend stuk terrein en ze wist niet eens hoe ze er terecht was gekomen! Chastyne wist überhaupt niet wat er allemaal aan de hand was. Het was bijna onmogelijk om geen vragen te stellen en verward te zijn.
Chastyne keek rond en zag een donker silhouet van een vrouwelijk figuur tegen de horizon afgeschilderd. Het was verder weg dan Chastyne had verwacht, ze had op een afstand van vijftig meter geschat. Maar Chastyne's intuïtie voor de omgeving was behoorlijk door de war gebracht door de situatie en daarom piekerde ze er ook niet over. Al dit vage warrige gedoe zou hopelijk overgaan als Chastyne wist wat er aan de hand was. Moest ze het aan het persoon vragen? Meteen schudde Chastyne haar hoofd. Ze zou beslist niet naar de persoon toe gaan. Ten eerste liep ze niet zomaar op vreemdelingen af en ten tweede zou ze waarschijnlijk voor gek staan als ze zou vragen 'wat er aan de hand was'. Over dat laatste maakte Chastyne zich het minste zorgen. Het maakte haar niet veel uit wat anderen van haar dachten, ze zag het liefst dat mensen haar mysterieus vonden en daarom geschrokken in een hoekje kropen, geschrokken van hun onwetendheid en geschrokken van Chastyne. Ja, dat gebeurde bij veel mensen. Veel mensen wekten bij zichzelf angstgevoelens op wanneer ze iets niet wisten of dingen niet helemaal leken zoals ze eigenlijk hoorden te zijn.
'Hup,' fluisterde Chastyne terwijl ze kort met haar vrije arm over Scead's diepbruine veren streek. De kiekendief keek haar aan en leek haar te begrijpen. Het woordje 'hup' zou niet eens nodig zijn geweesd maar het was voor Chastyne gewoon fijn om af en toe tegen iemand te kunnen praten. Scead keek haar kort aan met zijn doordringde inktzwarte ogen en klapwiekte toen met zijn vleugels. Hij steeg op en bleef boven Chastyne cirkelen. Hij hield een oogje op Chastyne; zijn blik was op haar gevestigd en Chastyne's blik was op de gedaante van het meisje gevestigd.

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   vr dec 10, 2010 10:15 pm

Ave fronste. Het meisje had zich omgedraaid, en keek nu haar kant op. Ook al konden ze elkaars ogen nog niet onderscheiden uit de silhouetten die zich voor beide aan de horizon aftekende, toch had het meisje het gevoel dat hun blikken elkaar kruiste. Ave kwam niet dichterbij, maar deinsde ook niet achteruit. Ze wachtte tot de ander wat zou doen. Ze probeerde het meisje wat beter te kunnen zien, maar de zon achter haar zorgde dat Ave alleen haar gelaatstrekken kon zien, en dat had ze graag anders gehad. Ze had het gevoel dat zíj zich nu helemaal bloot stelde, en het meisje onbekend voor haar bleef. Maar ze was niet van plan haar gewoonlijke houding snel te laten gaan.
Ave keek even naar de vogel die opvloog, en bij het meisje bleef vliegen, alsof hij haar wilde beschermen. Ave kneep haar ogen even samen tegen het zonlicht, en voelde voor de zekerheid even aan de riem onder haar nieuwe, donkere mantel. Daar zat haar werpmes verborgen, en op sommige momenten was Ave blij dat ze dingen uit haar wereld had kunnen meenemen, al was ze er nog steeds niet helemaal zeker of ze nou droomde. Maar dan zou het wel een hele echte droom zijn geweest, en aangezien Ave of niet droomde of nachtmerries had, was dat helemaal onlogisch. Ondertussen stond ze nog steeds op dezelfde plek, en voelde ze zich nogal nutteloos. Ze had het gevoel dat ze allebei wachtten tot de ander iets deed. Er was een ding dat Ave aan stond. Het andere meisje leek net zo op haar hoede als zij.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   zo dec 12, 2010 9:05 pm

Chastyne zag het silhouet roerloos tegen de horizon staan. Ze deed niets - in ieder geval, daar leek het niet op. En Chastyne deed ook niets. Ze stond daar maar te kijken en ze wist niet wat ze moest doen. Normaal was ze altijd zeker over haar zaak en wist ze wat ze moest doen maar ze leek helemaal in de war. Haar gevoel voor tijd was verward of misschien zelfs verdwenen, net als haar oriëntatie vermogen. En haar evenwicht was ook niet al te best. Haar hoofd - nee haar héle lichaam - voelde aan als of het in een centrifuge had gezeten en alle kanten op was geschud. Haar hoofdpijn was ook nog steeds niet weg en het was verleidelijk om te gaan zitten, maar Chastyne was zich nog wel bewust genoeg om te weten dat dat absoluut geen slim plan was. Dat maakte haar zo'n simpel doelwit dat het voor de aanvaller bijna niet meer leuk was.
Aanvaller, galmde het plots in Chastyne's hoofd. Haar adem stokte en haar hoofd leek een nog erger rommeltje te worden dan dat het al was. Mijn boog! dacht ze paniekerig. Die had ze naast haar bed geleged toen ze was gaan slapen! Chastyne wist het heel zeker maar voor de zekerheid tastte ze nog even op haar rug. Haar vingers gleden over iets van hout, haar pijlenkoker. En daaronder vond ze haar boog. Haar boog! Nog nooit was Chastyne zo blij geweesd dat houten ding te hebben gezien. In een soepele beweging trok ze het ding van haar rug af en nam ze een pijl tussen duim en wijsvinger. Het silhouet aan de horizon stond er nog steeds, onbewogen. Had ze gezien dat Chastyne een boog had? Nou ja, het was ook niet heel belangrijk maar het zou fijn zijn als Chastyne het persoon kon verrassen met haar boog. Ze wist niet wat voor wapens de ander had maar aan haar roerloze lichaam te zien had ze in ieder geval geen boog gepakt. Dat was een voordeel van Chastyne want een boog gaf véel meer bereik. Maar aan de andere kant...
Chastyne, wat doe je! gromde Chastyne inwendig tegen haarzelf. Waarom was ze vechttactieken aan het bedenken als ze enkel wilde weten wat er aan de hand was! Ja, het was misschien een soort instinct dat Chastyne nooit zomaar op anderen af liep en altijd bezig was met aanval en verdediging maar nu moest dat instinct maar even uitgeschakeld worden. Even aarzelde ze maar vervolgens hing ze haar boog over haar schouder en stopte ze de pijl terug in de pijlenkoker. Daarna liep ze met langzame passen vooruit. Het voelde absoluut niet goed om op de persoon af te lopen maar misschien kon ze vertellen wat er hier voor vreemds aan de hand was.

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   zo dec 12, 2010 9:37 pm

De harten van normale mensen waren misschien even gestopt als ze hadden gezien dat een ander een wapen op hen richtte, maar Ave bleef kalm. Ze versmalde haar ogen opnieuw eventjes, haalde toen rustig adem en liep een paar stappen dichterbij. Met haar armen een klein beetje gespreid langs haar lichaam, zag ze er bijna uit alsof ze op wilde stijgen. Ze keek even langs de grond, en terwijl in haar gedachten allemaal ideeën opkwamen, veranderden er voor haar neus was stenen in goudkleurige vlindertjes, die langs haar vlogen, richting de hemel. Ze had het gedaan zonder zich bewust te zijn, en toen ze besefte wat ze had gedaan, schoot haar hoofd omhoog, om de sierlijke diertjes na te kijken, alsof ze wilde weten of wat ze gedaan had wel waarlijk zo was. En toch. Het hoorde niet te kunnen, al bedrogen haar zintuigen haar nooit. Vanuit haar ooghoeken hield ze de slanke silhouet verderop in de gate, maar ze bleef de vlindertjes nakijken tot ze niet goed meer zichtbaar waren, en alleen nog stipjes waren in de verte.
Ave keek weer voor zich uit, naar het meisje verderop. Zij moest toch ook gemerkt hebben wat er was gebeurt? Ave zocht naar de reactie van de ander, maar liet zelf niets merken. Al had het meisje een boog gehad, en had Ave op de een of andere manier het gevoel dat het meisje niet zomaar een onschuldig kind was, maar de boog zo weer op haar zou richten als het nodig zou zijn. Als ze had opgelet had ze Ave hoofd omhoog zou gaan, zo snel, dat ze de onbegrijpende blik in haar ogen niet had hoeven zien.
Aan de ene kant hoopte Ave dat die reactie niet te duidelijk was geweest, aangezien er niet van hield als ze iets van zichzelf vrijspeelde. Aan de andere kant wist ze, dat als de ander haar reactie wel had opgemerkt, dat haar zintuigen ook getraind waren, en het niet zomaar een dorpsmeisje was, dat rondstruinde tot ze iemand vond om mee te trouwen en rijk te worden. En dat ene ding bracht Ave aan het denken. Ze had nog nooit iemand ontmoet die was... die in de verste verte op haar leek. Maar je wil ook niemand kennen. Sprak ze zichzelf snel tegen. Nee. Dat was zo, ze leefde voor haarzelf. Niet voor iemand anders. En zo zou het altijd blijven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   ma dec 13, 2010 9:48 am

Chastyne hield meteen halt toen er iets bewoog aan de horizon. Ze zag een lichtgevende vorm aan de voeten van het meisje opgloeien en vervolgens omhoog wervelen als een vlinder. Haar ogen versmalden zich om het ding te kunnen onderscheiden van het licht tegen de horizon maar ze zag alleen maar flakkerende vlammetjes die voordeden als vuur. Wat is dat? vroeg Chastyne zichzelf af terwijl ze emoties als afgrijzen, nieuwsgierigheid en de neiging om weg te rennen probeerde te onderdrukken. Hoe kan er zomaar vuur zijn? Hoe kan dat zomaar omhoog vliegen? Chastyne voelde zich nog verwarder dan voorheen en ze kon zichzelf bijna niet weerhouden om weg te rennen, een boom op te zoeken en boven in de boom te blijven zitten tot deze verwarrende droom voorbij was. Maar Chastyne kon niet weg, bos was hier ook niet echt dichtbij en weglopen was gewoon geen optie. Maar ze voelde zich zo in de war...
Een gekrijs klonk vanuit de lucht maar Chastyne keek niet op. Ze herkende het vertrouwde geluid van haar kiekendief die tegen vreemden nog schuwer was dan zijzelf. Scead had de vlammetjes waarschijnlijk ook de lucht in zien gaan wat bevestigde dat Chastyne het zich niet had verbeeld. Ze beet op haar lip en bedacht dat het misschien fijner zou zijn geweesd als ze zichzelf voor had kunnen houden dat de vlammertjes wel verbeelding zouden zijn geweesd. Haar ogen richtten zich opnieuw op het meisje en ze bedacht zich wat ze nou moest doen. Moest ze er echt naar toe lopen? Bij die gedachte protesteerde haar hele lichaam al. Vluchten was geen optie ookal hunkerde ze er naar als een junk naar een dosis drugs. Naar haar toe gaan en niet te vijandig overkomen was waarschijnlijk hetgene wat haar kon redden. Nou ja, redden was een erg groot woord, misschien kon ze haar vertellen wat er hier aan de hand was. Maar...
Lopen! beval Chastyne zichzelf terwijl haar voeten gehoorzaam een rustige pas inzetten. Niet vluchten, niet bang zijn voor een confrontatie in dit gebied, begon een stemmetje in haar hoofd te commanderen dat steeds meer wegvaagde wanneer ze dichterbij het meisje kwam. Op vijftien meter afstand hield Chastyne halt. Ze zag dat de gedaante een natuurlijke maar felle kleur rood haar had, ze was klein en gaf Chastyne het gevoel dat ze in een spiegel keek. Ze had natuurlijk geen rood haar maar anderen factoren bepaalden dat het meisje op haar leek. Bijvoorbeeld de lengte, haar blik, haar houding.

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   di dec 14, 2010 9:13 pm

Ave bekeek het meisje beter nadat die dichterbij was gekomen. Ze bekeek eerst haar uiterlijk: haar bruine haar, haar grote ogen, haar slanke postuur. En toen keek ze naar wat ze in het meisje zag, wat haar ogen toonden. En wonderlijk genoeg was dat niet zo veel. Het meisje leek zich af te sluiten voor haar onderzoekende blik. Even had ze gezien dat het meisje ook niet begreep wat er net gebeurd was, en het gaf haar een beter gevoel dat het meisje niet meer wist dan zij. Haar blik bleef ondertussen strak op het meisje gericht, en bleef neutraal. Misschien wat afstandig, maar niet kil. Want ook Ave had de overeenkomsten opgemerkt, en het bleef in haar gedachten hangen terwijl ze wachtte. Ze wist niet goed waarop. Op het moment dat een van de twee zou gaan praten? Op het moment dat de een de ander zou laten zien wat ze kon? Ave had de boog van het meisje gezien toen die haar voor het eerst door had gekregen, en ze had opnieuw het idee dat het meisje het wapen meteen weer op haar zou richten als ze het idee had dat Ave een gevaar zou vormen. Maar op het moment leek ze niet van plan haar iets te doen, en ergens dacht Ave wat hulpeloosheid te ontdekken, of in iedergeval terughoudendheid. Maar ze zei niets. De ander zou als eerste iets moeten zeggen, al had Ave ondertussen ook door dat die dat moeilijk vond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   vr dec 17, 2010 12:13 pm

Toen Chastyne dichterbij was ging haar hand wat naar achter. Ze liet hem zweven in de lucht en het zou een soort aarzelend gebaar kunnen zijn maar dat was het niet. Bewust hield Chastyne haar hand naar achter zo dat ze sneller bij haar boog kon komen als het nodig was. Ze zag geen duidelijke vijandigheid in de ogen van het meisje maar ze zag er wantrouwig uit, ze zag er uit als een spiegelbeeld van Chastyne. Alles wat ze in haarzelf herkende herkende ze ook in het roodharige meisje voor haar. Het was een vreemd perspectief en toch heel erg intrigerend naar Chastyne's mening. Ze had zichzelf altijd anders gevoeld dan anderen en soms zelfs verheven boven sommigen al liet ze dat nooit merken. Ze voelde zich verheven boven mensen die de natuur niet respecteerden en waardeerden, voor mensen die anderen niet accepteerden en voor mensen die alleen maar wilden vechten. Verheven was niet helemaal het goede woord, het was meer een soort afkeer wat toch weer een verheven effect gaf.
'Goedemiddag,' klonk Chastyne's stem en de aarzeling die ze probeerde te verbergen was er tot haar grote spijt in te horen. Ze keek het rode meisje even recht aan maar wendde toen haar blik af. Ze keek de omgeving rond en zag dat het wel zo'n beetje verlaten was, daarom richtte ze haar aandacht vooral op het meisje voor haar. 'Heb jij toevallig iets raars opgemerkt?' ging Chastyne voorzichtig verder. Het was zo raar om te praten, het voelde zo onnatuurlijk. Chastyne praatte eigenlijk vrijweinig. Meestal verstopte ze zich en vermijdde ze conversaties maar nu was het toch echt aan de orde om een conversatie te beginnen. Het was echt noodzakelijk om te weten wat er aan de hand was. 'Ik bedoel... Ik was plotseling hier en... het is vreemd...' Chastyne kon zichzelf wel voor haar kop slaan toen ze begon te hakkelen. Ze schaamde zich niet maar zou het allerliefst weg sprinten of door de grond zakken. Ze kwam waarschijnlijk ook over als een of ander vreemde dronken hippie wat de eerste indruk niet echt een positieve invloed gaf. "Nee, laat maar," wilde Chastyne toen zeggen maar de aarzeling maakte dat ze niets meer uit kon brengen.

[Wat een vaag bericht. Dronken hippie... xD Ik had echt geen inspi...]

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   za dec 18, 2010 10:12 pm

Ave verborg dat ze lichtjes geamuseerd werd door het andere meisje, maar werd toen weer serieus. Even dacht ze na over haar antwoord, maar toen richtte ze haar hoofd op. 'Natuurlijk.' Zei ze, zacht maar helder. Ze merkte aan het gedrag van het andere meisje dat ze onwennig leek, en eerlijk gezegd voelde Ave zich ook een beetje vreemd, opgelaten. En toen besefte ze plotseling wat het meisje precies gezegd had. 'Ik bedoel... Ik was plotseling hier en... het is vreemd...' Zij ook, zij ook, dat was het enige wat zich door Ave's hoofd rondspookte. Zij hoorde hier ook niet... Ave keek het meisje even met een fronsende blik aan, haalde toen diep adem, en wendde haar blik even af.
Uiteindelijk keek ze weer terug. 'Ik ook.' Zei ze toen, nog zachter dan eerst. 'Ik was hier ook...' -ze voelde zich erg stom toen ze dit zei- 'opeens.'lk...kom'Ik... kom hier'-en ze keek even om zich heen-'niet vandaan.' En toen was ze plots stil. Waarom vertelde ze dit aan een meisje dat ze niet kende? Normaal deed ze dit nooit... Misschien, dacht ze, komt het omdat ik het gevoel heb dat ik haar al ken, omdat ze zoveel op me lijkt... Ze wendde haar blik af. Stop! sprak ze zichzelf toe. Stop en doe normaal. Ave slikte onmerkbaar. Normaal. Vertrouw dus niemand.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De akkers van Figra   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De akkers van Figra
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Het RPG :: Het Zuiden :: Figra-
Ga naar: