Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ave Seilla Elaine Mortiér.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ave

avatar

Aantal berichten : 123

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Partner: Nog geen.

BerichtOnderwerp: Ave Seilla Elaine Mortiér.    zo okt 24, 2010 3:41 pm

Naam: Ave Seilla Elaine Mortiér.
Roepnaam: Ave, wat je kan uitspreken hoe je wil. Zoals je het zegt, of Eeve, of Ieve. Het maakt haar niet veel uit, maar meestal haat ze bijnamen. Vooral van mensen die ze niet kent.
Geslacht: Meisje.
Leeftijd: 15/16 jaar

UITERLIJK
Lengte: 1 meter 61
Gewicht: 53 kilo.
Ogen: Ave’s ogen verschillen van grijsblauw tot groenblauw. Dit hangt vaak af van de zon, die op haar schijnt.
Huidskleur: Ave heeft een erg bleke huid, bijna spookachtig.
Haarkleur: Ave heeft rood haar, niet felrood, niet donkerrood of bruinrood, gewoon de kleur rood waarvan je rood zegt, als iemand je vraagt wat voor kleur het is.
Kapsel: Ave heeft lang, dik haar, dat vaak los of in een vlecht op haar rug valt. Ze houdt van haar haar, en zal het nooit afknippen.
Kleding: Ave houdt van kleren waar zij zich makkelijk voelt, dat kan veranderen van los tot strak, en van kleurrijk tot donker. Het ligt aan haar stemming die dag.
Attributen: Ave heeft haar mes altijd bij zich, vanaf het moment dat haar ouders vermoord werden. Het was in die tijd het belangrijkste dat ze had. Ook heeft ze een ketting, van haar moeder, die hem ooit heeft gekregen van haar vader.

INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: Stil, zelfstandig, koele uitstraling, hard, kalm, geduldig, gevaarlijk, doorzetter, leeft voor zichzelf, teruggetrokken, nieuwsgierig, intelligent, vriendelijk, gesloten, onafhankelijk, onderzoekend, individueel, nadenkend, realistisch, luisterend, behulpzaam, mysterieus, verstandig.

Karakter: Ave is zogezegd een stil meisje. Je krijgt haar niet snel écht aan het praten. Ze kan je best een paar woorden zeggen, maar die zijn kil, net als haar uistraling. Als je haar voor het eerst ziet, denk je meteen aan een lief, schattig meisje, maar als je haar ogen eenmaal echt hebt binnen gekeken, en haar uitstraling hebt gevoeld, dan weet je het. Met die uitstraling kan ze goed mee laten merken als ze niet wil praten. Je hoort het aan haar stem, ziet het aan haar ogen, haar uitdrukking. Wel is Ivy erg geduldig, en blijft ze bijna altijd kalm. Tranen zal je bij Ave nooit zien vloeien, het is een teken van zwakte dat ze niet graag geeft. Ze haat het idee dat ze zich aan anderen blootstelt. Ave is een zelfstandig meisje, dat goed voor zichzelf kan zorgen, en het niet fijn vindt als mensen haar daarin onderschatten. Ze kan goed leven zonder anderen om haar heen. Ze houdt niet van een saai leven, en doet dan ook wel eens gevaarlijke dingen, die haar makkelijk af lijken te gaan.
Ook is Ave een meisje dat altijd doorzet. Ze geeft niet op, en als ze ergens mee is begonnen, maakt ze het af, hoe hard het ook is, ze slaat zich er op een manier doorheen. Ave leeft voor zichzelf, niet voor anderen. Liefde werd haar niet gegeven, en zij geeft het jou niet zomaar. Ze leeft dan ook een teruggetrokken leven, en houdt er niet van om zich op plekken te bevinden waar veel mensen zijn. Ondanks dat alles is Ave een meisje dat nieuwsgierig is naar het onbekende, al is ze daar aan de andere kant ook niet blij mee. Ze gaat voor het avontuur, maar is voorzichtig genoeg en onderschat dat niet. Ze weet wat ze aankan. Ze is een intelligent meisje, dat veel dingen in zich opneemt, en dingen niet vergeet. Ze heeft een fotografisch geheugen, dat haar zowel mooie, maar vooral slechte herinneringen voor altijd laat bewaren.
Maar als je écht binnenin zou kijken, op plekken die ze eigenlijk nooit laat zien, en ook voor zichzelf helemaal wegstopt, zou je een vriendelijk meisje zien, dat haar eigen ziel zou geven, als ze anderen daarmee van pijn kon verlossen. Hoewel ze een gesloten meisje is, kan ze ook erg behulpzaam zijn, zelfs met de koelheid om zich heen. Ze is, bovenal, luisterend. Ze luistert écht naar mensen, kan met haar kalme, heldere stem tot hun diepste gevoelens doordringen, gewoon door kalm met ze te praten, ze te begrijpen. Dat is iets wat ze echt goed kan. Ave zou nooit iets anders zien dan het is, ze is altijd realistisch tegen zichzelf, al zal ze dat niet tegen anderen zijn, als ze daarmee hun pijn of zorgen zou kunnen verlichten.
Ave is een individueel meisje, dat in de eerste instantie voor zichzelf leeft, omdat anderen ook niet voor haar hebben gezorgd. Ze heeft een lange tijd geen liefde meer gekend. Ze is onderzoekend, onderschat niets, en wil graag eerst dingen over iets of iemand weten voor ze er wat mee doet. Je kan Ave niet samenvatten, maar als je haar zou kennen, zouden er een paar dingen absoluut voorbij komen. Ze is een mysterieus meisje, met een koele uistraling, dat altijd verstandig is en zal blijven, en zich niet door anderen zou laten verleiden. Ze denkt meer over dingen na dan anderen. Ze zou zichzelf doden, als ze daarmee de pijn van een ander zou kunnen verlichten. Echt.

Biografie: Ave’s leven liep goed, tot haar achtste jaar. Haar ouders werden bruut vermoord, om een reden die ze nog steeds niet weet. Vol pijn en afschuw verliet Ivy haar ouderlijk huis, en trok ze er zelf opuit. Ze moest wel. Een taak die voor volwassenen zou moeten zijn, werd toen al op haar kleine schouders gelegd, en ze moest zich maar zien te redden. Jaren lang zwierf ze rond, stal ze met haar vingervlugheid en sierlijkheid geld uit zakken, en gaf ze voorstellingen met van alles wat ze maar kon krijgen. Het was een moeilijke tijd, maar zoals altijd, werkte ze zich erdoorheen. Ze leerden mensen kennen, maar niet voor lang. Iedereen liet haar in de steek, en daardoor werd ze hard. Ze heeft er van geleerd, en zal die tijden nooit meer vergeten.

Magische eigenschappen: In de tijden waarin ze moest optreden voor geld, heeft ze veel geleerd. Van een Vuurdanser heeft ze geleerd hoe ze met het vuur kan praten. Ze kan het oproepen, er mee dansen, er bloemen van maken. Ze kan het laten opvlammen in haar ogen…
In Ave’s lichaam woedt nog een overvloed aan magie de er nog niet uit kan. Ze moet zichzelf nog ontwikkelen, en dat zal ze zeker doen. Ze zal leren, en ze zal beter worden, dat is zeker.

Vaardigheden: Ze heeft een paar dingen waar ze echt trots op is. Ze kan heel mooi schrijven, verhalen waar ze al haar gevoelens in kan opschrijven. Ook kan ze piano spelen. Dat heeft ze zichzelf aangeleerd op alle momenten die maar konden, en ze zingt erbij, maar alleen als ze alleen is.
Zwaktes: Ave is slecht in praten over haar gevoelens, of anderen mensen aanspreken. Omdat ze al zo lang alleen is geweest, is het moeilijk om weer normaal te doen.
Interesses: Boeken. Ze houdt van lezen, en kan het uren lang doen, zonder dat ze de tijd in de gaten heeft.
Houdt van: Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als voor vaardigheden, het enige wat er nog bij zou moeten is lezen.
Houdt niet van: Drukte. Ze haat drukke plekken, en komt er zo min mogelijk. Aangezien ze een lichte vorm van claustrofobie heeft, krijgt ze er vervelende gevoelens van.
Angst: Zie “houdt niet van”. Ook is ze bang voor pijn. Niet alleen voor zichzelf, maar ook heel erg voor anderen.

OMGEVING
Familie: Ze had een moeder, die Julie heette, en een vader, Near. Ze stierven beide op jongen leeftijd. Ze werden vermoord.
Vrienden: Na deze jaren alleen, heeft ze nog niet echt vrienden gemaakt. Er komt wel een update te staan als die er wel zijn.
Relatie: Nee, nog niet.
Huisdier(en): Een gehoornde marter, Sela.

EXTRA'S
Toekomstdroom: Ze wil niet nadenken over de toekomst, over alles wat mis zou kunnen gaan. Ze leeft nu, en zo zal ze zijn, altijd vrij.
Motto: “Voor altijd vrij als het vuur.”

Favoriete lied: Breakeven – the Script || The Finish Line – Train.
Favoriete/mooie zinnen: “Leef voor vandaag. Als vandaag moeilijk is, vergeet vandaag dan. En als het niet zo was, vergeet het dan ook, want het zal snel weer moeilijk zijn.”

Quotes: “Ik ben voor altijd vrij. Tot de dood me scheid, al zal ze dat nooit doen.” || “Overleven is geen survival. Overleven is je door het leven slaan.” || “Duister is geen slechte eigenschap. Het is een manier je te verbergen tegenover anderen.”.

Ik heb de regels gelezen 8D
Ik heb de regels gelezen en ben klaar om te posten :DDD!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: Ave Seilla Elaine Mortiér.    zo okt 24, 2010 4:41 pm

Goedgekeurd Razz
Mooie naam maar dat had ik al gezegd Wink

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
 
Ave Seilla Elaine Mortiér.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: