Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De straten en stegen van Chicago.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ibanez

avatar

Aantal berichten : 11

Personage Profiel
Geslacht: Man
Leeftijd: 19
Partner: nope..

BerichtOnderwerp: De straten en stegen van Chicago.   wo dec 15, 2010 11:11 pm

Noord Amerika, Het gedeelte waar Chicago ligt. De straten van Chicago zijn lang, oud maar gezellig. In deze straten maakt het niet uit of je iemand wel of niet kent, iedereen is gelijk en bevriend met elkaar. Het staat vol met oude huizen uit de jaren 50 en 60. Meestal is op de eerste verdieping een winkel of een zaak. Hier wordt dan ook gewerkt door de eigenaar van het huis samen met zijn of haar werknemers of er worden spullen gekocht door klanten in de winkels. Op de tweede verdieping en hoger leven de mensen van het huis. De huizen zijn smal en lang. Aan de achterkant is er aan ieder huis een brandtrap aangelegd. Er zijn meestal veel mensen op visite in de huizen en er wordt vaak ‘s avonds op de derde verdieping wel een feest gehouden voor de buurt.

De stegen zijn anders. Hier is het ’s avonds donker. Het enige wat hier rondloopt zijn ratten, zwerfhonden, zwervers en mensen met schietgrage handjes. Alleen oerdomme mensen, of misschien zijn het dappere mensen, wagen zich hier. Het is al lang geen nieuws meer als hier iemand nooit meer van terug keert.

[Als iemand zegt dat mijn beschrijving niet klopt van Chicago dan moet ie er maar mee kunnen leven XD]

Aantal personen: Het is hier toch al zo groot dat het onbeperkt is. Niet iedereen hoeft op de zelfde plek te zijn.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ibanez

avatar

Aantal berichten : 11

Personage Profiel
Geslacht: Man
Leeftijd: 19
Partner: nope..

BerichtOnderwerp: Re: De straten en stegen van Chicago.   za dec 18, 2010 2:31 pm

“Ga weg Jelek” De jonge lelijke hond zat aan Ibanez zijn oor te likken alsof zijn leven er van af hing. Het was de bedoeling van de hond om zijn baas wakker te maken omdat de zon al scheen. Het slachtoffer van de hond werd langzaam wakker. Ibanez werd wakker op een houten bankje bij het parkje waar hij normaal de nacht doorbracht. Jelek was blij dat Ibanez eindelijk wakker was en bleef in vreugde doorlikken en het oor dat al vol slijm zat. De kop van Jelek moest opzij worden geduwd zodat het likken eindelijk ophield. De hond bleef staand wachten tot zijn baas een keer zou gaan opstaan. Ibanez bleef nog heel even liggen om te bedenken wat hij vandaag moest gaan doen. Er moest vandaag een beetje boodschappen worden gehaald voor meneer Hinrich om wat geld te verdienen en zorgen dat er eten kwam voor Jelek en hem. Hij schoof de deken, waar zijn voeten altijd onderuitstaken, van zich af die hij laatst van een man had gekregen die medelijden had met hem omdat hij al op jonge leeftijd moest rondzwerven. Ibanez zette een stap op de grond en trok hem meteen terug. Het was erg koud op de grond. Het had flink geregend en er lag precies een plas onder het bankje waar Jelek van dronk. Nadat de hond zijn dorst had gelest gingen ze op weg naar het huis van Hinrich zodat hij kon vertellen wat Ibanez vandaag moest doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
De straten en stegen van Chicago.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Het RPG :: De Aarde :: Noord Amerika-
Ga naar: