Coloris

The world of warmth, becomes the world of cold. Our souls are the only ones who can save it.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mikiya Rose Duma

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mikiya

avatar

Aantal berichten : 22

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Partner: -

BerichtOnderwerp: Mikiya Rose Duma   ma dec 20, 2010 12:40 am

Mikiya~~

Naam:Mikiya Rose Duma
Roepnaam: Mikiya
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar

UITERLIJK
Lengte: 1.67
Gewicht: 55
Ogen: Een mix van rood en paars.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Een mengsel van rood en paars.
Kapsel: Een pony, iets verder dan haar schouders.
Kleding: Jeans, een simpel topje en een vest. Vrij basic dus. Ze houd niet van accessoires en haar kleding is vaak heel simpel. De kleuren zijn ook basics: Zwart, grijs, wit en blauwe jeans.
Attributen: Haar iPhone met oordopjes.

INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: Druk, brutaal, teruggetrokken, jaloers, agressief, niet zelfverzekerd, dromerig, fantasierijk, gestresst, humoristisch, driftig, aardig, beledigend, onafhakelijk, eigenwijs, depressief, sociaal, spontaan, vrolijk, levensgenietend, eenzaam, charmant, onrealistisch, doorzetter, hysterisch.

Karakter: Mikiya is een druk en hyperactief meisje, ze doet altijd vrolijk, tegen alles en iedereen dat haar pad kruist. Ze is dan ook iemand die een indruk achterlaat. Meestal zal het zoiets zijn als een druk, aardig, sociaal, spontaan en vrolijk meisje. Dit klopt ook wel, zo doet ze zich ook voor en dit is precies zoals ze wil dat andere mensen haar zien. Het is echter een grote leugen, achter het masker van Mikiya zit een zachtaardig meisje. Een dromer, een onrealistisch iemand. De pijn die ze in haar verleden heeft gehad verkropt ze. Vanbinnen is ze zelfs depressief en voelt zich eenzaam. Ze ziet de mensen niet die van haar houden, maar dat komt ook door haarzelf. Omdat ze nooit haar ware aard laat zien, zo gaan mensen van de Mikiya houden die ze eigenlijk helemaal niet is. Echter is ze een doorzetter, ze blijft haar masker ophouden en blijft dat spontane en vrolijke meisje. Hoewel ze soms wel dagen heeft dat ze zich terugtrekt, even alleen wil zijn. Op deze dagen kan ze agressief en hysterisch worden tegenover iedereen die haar denkt te snappen. Gaat er ooit iemand haar snappen, zien ze het meisje dat niet zelfverzekerd is, die eenzaam is en teruggetrokken. Een meisje zoals niets of niemand wil zijn.

Biografie: Het verleden van Mikiya is heel heftig geweest. Ze werd geboren in een gezin als een kind dat niet gewild was. Maar omdat ze niet gewild was zorgde haar ouders ervoor dat ze bruikbaar werd. Vanaf ze kon lopen en normaal kon functioneren deed ze klusjes en als ze het fout deed werd ze geslagen, toen echter waren het nog maar tikjes. Toen Mikiya 8 werd en al vele vaardigheden bezat moest ze steeds meer gaan doen. Haar ouders gingen uit of deden iets met vrienden en Mikiya moest klusjes doen, een hele lijst had ze. Maar was het nog niet af toen haar ouders thuiskwamen, werd ze geslagen, steeds harder en steeds pijnlijker. Dit kropte Mikiya op, ze zou er niemand over vertellen, niemand zou mogen weten hoe zwak zij was. Ze werd ouder en volwassener, ze kon steeds meer doen, wat ze ook moest. Maar toen werd ze 17, ging haar studie volgen en mocht wel bij haar ouders. Op dat moment pas ontdekte Mikiya dat ze een kracht voor helen had, als ze haar hand boven haar plekken hielde verdwenen ze langzaam, ze vond het fijn maar was er ook kapot van dat ze het niet eerder had geweten. Ze was weg bij haar ouders, de blauwe plekken gingen weg, maar de pijn uit haar hart niet.

Magische eigenschappen: Ze heeft helende krachten maar deze zijn nog niet ver ontwikkeld omdat ze het pas op haar 17de ontdekte. Ze kan nu nog enkel blauwe plekken helen en schaafwonden wegwerken.

Vaardigheden: Ze kan goed tekenen. Hard rennen. Lening.
Zwaktes: Raad geven, muzikale gebied.
Interesses: Natuur, tekenen, geneeskunde.
Houdt van: Af en toe rust en een kladblok waarmee ze van alles kan schetsen.
Houdt niet van: Praten over haar verleden.
Angst: Iemand ontrafeld haar verleden.

OMGEVING
Familie: Geen contact meer.
Vrienden: -
Relatie: Nee
Huisdier(en): Nee

EXTRA'S
Toekomstdroom: Een lieve vriend en een mooi kind.
Motto: I play hide and seek, I hide and you won't see.

Favoriete lied: Colors of the wind.
Favoriete/mooie zinnen: I play hide and seek, I hide and you won't see.

Quotes: -

Ik heb de regels gelezen 8D
Ik heb de regels gelezen en ben klaar om te posten :DDD!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chastyne

avatar

Aantal berichten : 51

Personage Profiel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Don't even try to get my heart!

BerichtOnderwerp: Re: Mikiya Rose Duma   ma dec 20, 2010 2:56 pm

Goedgekeurd Like a Star @ heaven

_________________

Don't be shy, Gast, I won't hurt you. But for sure, be prepared.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.thecolorissouls.forumotion.com
 
Mikiya Rose Duma
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Coloris  :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage-
Ga naar: